Beoordelingen van Keyf Café Restaurant Amsterdam

Recente recensies van Keyf Café Restaurant Amsterdam

5 sterren na 28 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry , Wij zijn niet tevreden met onze bestelling van jullie Gisteren! Rahul Sote had been rijst en brood bij en een can devsoepen was minder Dan half gevuld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was lekker gekruid, köfte ietsjes te zoutig, voldoende rijst, patat, brood en salade er bij. Al met al, heerlijk gegeten👍🏽

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren mijn vaste plek en het is altijd heerlijk en het personeel is altijd super vriendelijk en gastvrij. En zo ook vandaag weer lekker genoten van het eten. Vooral de pides en de saç kavurma zijn mijn favorieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee linzensoepjes besteld, uiteindelijk zat er maar 1 bij. Meerder malen geprobeerd te bellen maar geen geboord helaas! Eten was voor de rest goed.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vriendelijke bezorger. Heerlijk om van een maaltijd te genieten die vers is, van goeie kwaliteit en lekker is. Top! Thanks voor de goeie service en lekker eten! En blij dat jullie thuis bezorgen !

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht! Wel heel jammer, want ik verheugde me er echt op maar de kip was gewoon rauw en niet gaar. Ik heb twee keer gebeld, maar er werd helaas niet opgenomen. Hoop dat ze er Inscha Allah volgende keer wat beter mee omgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam warm aan en op tijd. Heb heerlijk gegeten. En nogal een portie👌🏼

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!! Alles was heerlijk zoals altijd ;)

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste Turske eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heel snel bezorgd en lekker warm. Was heerlijk! Alleen jammer dat ipv de durum adana er een durum shoarma bijzat. Gelukkig vond mijn man die ook lekker en hoefden we er niet over te bellen.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en preciees op tijd bezorgdd . Super

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love Them😁 fast and delicious👌🏼👌🏼👌🏼

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En de wachttijd is niet lang!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij aten regelmatig bij Keyfs, nu dat niet meer kan hebben we ook regelmatig besteld. De laatste bestelling viel echter zwaar tegen. Broodje Adana voor 10 euro was een groot brood met een kleine stukje Adana. Ook had ik om extra knoflook gevraagd, niet geleverd.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als dat je het eet in het restaurant , ben blij dat jullie bezorgen !!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snelle bezorging waardoor het rten nog goed warm was. Grote porties en heerlijk voorbereid. Alleen waren ze de friet bij 2 gerechten vergeten gezien de grote van de porties was het geen probleem

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eenvoudig bestellen en snelle service zou iedereen aanraden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed zoals altijd. Succes in deze lastige tijd